Alice & Rowan 31-10-2014

Trouwlocatie kerk
Tolbergse Schuurkapel Foto- en videografie Percy's
Feestlocatie
Van der Valk Middelburg Styling In Style Styling & Decoraties

Vrijdag 31 oktober zijn Alice en Rowan met elkaar getrouwd in het prachtige stadhuis van Middelburg en daarna in de Tolbergse Schuurkapel in Roosendaal. Op deze heerlijk warme herfstdag heb ik hen bijgestaan als professioneel ceremoniemeester. Daarnaast heb ik in de ochtend de styling van de feest- en dinerzaal op me genomen.

"Op 31 oktober 2014 zijn wij in Middelburg voor de wet en in Roosendaal voor de kerk getrouwd.
Vanwege het drukke dagschema hebben wij Lenie gevraagd onze ceremoniemeester te zijn, zodat onze gasten optimaal van de dag konden meegenieten.

In de aanloop naar ons huwelijk heeft Lenie ons begeleid met “tips and tricks”. Zij begreep meteen wat we wilden en dacht actief met ons mee over de aankleding en invulling van onze dag. Ook is zij met ons naar beide trouwlocaties geweest om de puntjes op de i te zetten van ons dagprogramma. Voor aanvang van onze trouwdag heeft Lenie met onze leveranciers het draaiboek doorgenomen zodat iedereen wist hoe laat en waar hij / zij werd verwacht.

Op de ochtend van de bruiloft heeft Lenie onze feestzaal prachtig aangekleed in het kleurenthema van ons huwelijk. De wisselwerking tussen styling en ceremoniemeesterschap hebben wij als erg prettig ervaren.

Ondanks het volle schema wist Lenie alle gasten en leveranciers tijdig op de juiste locatie bijeen te brengen. Hierdoor hoefden onze gasten niet op de tijd te letten en konden deze zorgeloos genieten van onze mooie dag.

Lenie, enorm bedankt voor al je hulp en inzet in de aanloop naar- en tijdens ons huwelijk.
Mede dankzij jou is onze trouwdag onvergetelijk geworden!"

Alice & Rowan