Anne & David 4-9-2015

Trouw- en feestlocatie Kapellerput Fotografie Nextshot Fotografie
Live muziek ceremonie & feest
Pretband Entertainment Bruidstaart Taart van Bregje

Anne & David zijn op vrijdag 4 september 2015 getrouwd bij Kapellerput in Heeze. Ik was in de voorbereiding naar en op hun bruiloft zelf hun professioneel ceremoniemeester. Hierbij heb ik onder andere de styling van de locatie op me  genomen met alle leuke DIY spullen die het bruidspaar had gemaakt.

"Op de trouwbeurs in Haaren kwamen wij Lenie voor het eerst tegen, en waren meteen erg enthousiast! Lenie stelde een paar vragen over onze dag waar we ons echt nog niet van bewust waren of over nagedacht hadden. We hebben er dan ook niet lang over na hoeven denken om Lenie in te schakelen voor onze bruiloft! Tijdens de voorbereiding van de bruiloft heeft Lenie aandachtig geluisterd naar onze wensen en de ideeën die we hadden over onze mooie dag. Lenie is echt betrokken en proactief, weet de juiste vragen te stellen, tips & tricks te geven, en ideeën van verschillende kanten te bekijken. Samen hebben we de hele planning van de bruiloft verwerkt in een draaiboek, dit is echt heel waardevol!
Toen het dan eindelijk 4 september was, heeft Lenie onze dag geweldig gecoördineerd. We hoefden ons nergens druk om te maken, niks is te veel gevraagd, en hebben echt heerlijk kunnen genieten van onze bruiloft. De dag is helemaal verlopen zoals wij deze in gedachten hadden, hier gaan we nog heel lang van nagenieten. We willen Lenie enorm bedanken voor alles! En als je gaat trouwen, raden wij Lenie zeker aan!"

Liefs,
David en Anne