Charlotte & Stefan 5-9-2014

Trouw- en feestlocatie Landgoed Wolfslaar Fotografie Robert Govers Fotografie
DJ
Exclusive Deejays Stylingproducten In Style Styling & Decoraties

Op 5 september 2014 zijn Charlotte en Stefan met elkaar getrouwd op Landgoed Wolfslaar. De gehele bruiloft was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester. In deze rol heb ik deze dag niet alleen het bruidspaar en de gasten ontzorgd, maar ook de styling van de ceremonie, het diner en het feest op me genomen.

"Op vrijdag 5 september 2014 zijn wij getrouwd in het bijzijn van vele familieleden, vrienden en kennissen. Lenie was op deze prachtdag onze ceremoniemeester. Lenie is als persoon een zeer sociale, betrokken, creatieve, meedenkende, attente en enthousiaste vrouw. Zij heeft onze trouwdag laten slagen door haar organisatie en coördinatie talent. Op je trouwdag is het fijn om prettige mensen om je heen te hebben die je helpen ontspannen en genieten, Lenie kan dat als geen ander!

In de voorbereiding naar onze grote dag hebben we verschillende keren contact gehad met Lenie. We hebben aanvankelijk een kennismakingsgesprek gehad en Lenie is bijvoorbeeld ook mee geweest naar onze trouwlocatie om de laatste punten op de i te zetten. Dit was een enorme aanvulling aangezien zij kritische vragen kon stellen en een ‘mentaal plaatje’ maakte van onze trouwdag zodat ook kleine details niet vergeten werden. Daarnaast was zij in het gehele proces erg toegankelijk via e-mail en telefoon. Lenie denkt goed mee, komt met creatieve oplossingen en goede tips.

Ook vanuit gasten hebben we hele positieve verhalen over Lenie gehoord. Bij de aan- of afmelding voor ons feest reageerde Lenie snel terug en was zij in de beleving van onze gasten erg enthousiast en betrokken. Zij heeft ook goed contact onderhouden met onze leveranciers en waar nodig deze onderling contact laten opnemen. Dit alles zonder ons hiermee te belasten, wat als bruidspaar heerlijk is en ontzorgt.

Bijzondere extra’s waar wij Lenie erg dankbaar voor zijn (om een beeld te geven wat voor meerwaarde zij heeft op je bruiloft):
-    Lenie had een vlekkenverwijderaar bij zich om een vlek uit de trouwjurk te halen welke was opgelopen tijdens de fotoshoot,
-    Lenie doet mee aan de dresscode van het huwelijk,
-    Lenie komt met handige tips waar je zelf als bruidspaar niet aan denkt (bijvoorbeeld neem je hoes van je trouwkleren mee naar de bruidssuite om deze de volgende dag te vervoeren en de tip van een wedding app),

Lenie weet als geen ander een goede balans te vinden tussen faciliteren en op de achtergrond aanwezig zijn om alles te coördineren en zichtbaar je gasten richting geven en als vraagbaak fungeren zonder dat zij hiermee storend is. Zij is een gezellige aanvulling op je bruiloft zonder dat zij haar rol als ceremoniemeester verliest.

Kortom wij hebben intens kunnen genieten van de voorbereidingen en onze huwelijksdag mede dankzij Lenie. We zouden iedereen Lenie aanraden, niet alleen voor bruiloften maar ook voor evenementen en partijen. Wij hadden Lenie enkel als ceremoniemeester ingeschakeld, met de kennis van nu zouden we haar zeker als weddingplanner hebben gevraagd.

Lenie hartelijk dank voor alles en vooral voor je warme persoonlijkheid!"

Charlotte & Stefan