Weddingconsult

Willen jullie graag zelf jullie bruiloft organiseren? Dat kan natuurlijk. Hebben jullie wel even een zetje in de rug nodig om te beginnen? Of zijn jullie goed van start gegaan, maar lopen jullie nu een beetje vast met de laatste details? Tijdens een weddingconsult geef ik jullie tips & tricks over het plannen van jullie bruiloft. Zo beantwoord ik veelgestelde vragen als "Waar moeten we allemaal aan denken?", "Wat kost dat allemaal?" en "Wat is een handige indeling van de dag?". Maar ik vertel jullie bijvoorbeeld ook graag hoe je jullie bruiloft net dat persoonlijke tintje kunt geven en welke leveranciers goed bij jullie zouden kunnen passen. Ik garandeer jullie dat jullie na ons gesprek bruisen van de ideeën!!

Na het weddingconsult krijgen jullie van mij:

  • Een op maat gemaakte checklist,
  • Een op maat gemaakte tijdsplanning,
  • Een bestand om jullie budget te kunnen bewaken.

Een weddingconsult duurt gemiddeld 2,5 uur.

Anneloes - November 2014

"Tijdens het weddingconsult heeft Lenie ons goed op weg geholpen bij het plannen van onze bruiloft. En na afloop kregen we ook nog een op maat gemaakte checklist en budgetplanning. Erg fijn om ook van buitenaf advies te krijgen, zeker een aanrader."Kosten
De kosten voor een weddingconsult bedragen €150,- incl. btw., excl. reiskosten.
Zijn jullie na het weddingconsult echter zo enthousiast dat jullie mij als weddingplanner in willen zetten? Dan worden de kosten verrekend met de prijs van de opdracht die ik voor jullie uit mag voeren!

Gun jezelf dit cadeau of, nog leuker, geef het cadeau aan iemand die binnenkort gaat trouwen!

Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in of bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.me direct!