Weddingplanner

Het plannen van jullie bruiloft is natuurlijk heel erg leuk, maar....er gaat toch ook best veel tijd in zitten. Zien jullie hier tegenop, omdat jullie bijvoorbeeld allebei een drukke baan hebben, jullie sociale leven de uren buiten het werk opslokt en er misschien ook wel kinderen in jullie leven zijn? Geen nood! Als gediplomeerd weddingplanner help ik jullie bij de organisatie van jullie bruiloft. Mijn doel: jullie zo ontspannen mogelijk door de voorbereidingstijd loodsen, zodat jullie hier volop van genieten. Zo begint het feest voor jullie al snel na het aanzoek!

Samen aan de slag
Allereerst zetten we tijdens het kennismakingsgesprek jullie dromen en wensen voor jullie bruiloft op een rijtje. Zo leer ik jullie al een beetje kennen en kan ik jullie snel van tips & tricks voorzien. Het gaat er tenslotte om om jullie droombruiloft neer te zetten. Hierbij ga ik altijd op zoek naar net dat beetje extra. Hebben jullie bijvoorbeeld al gedacht aan een thema(kleur) voor jullie bruiloft?

Tijdens de verdere voorbereidingen zullen we elkaar regelmatig zien en spreken. Aan de hand van een checklist op maat gaan we namelijk samen aan de slag om jullie bruiloft tot in detail te plannen. De vorderingen die we tijdens dit proces maken houd ik bij in jullie draaiboek. Zo zien jullie alle puzzelstukjes op z’n plaats vallen én hebben we een uitgebreide houvast voor jullie grote dag. Het draaiboek zal namelijk niet alleen voor mij, maar voor alle leveranciers de leidraad zijn.

Jullie trouwdag
Op jullie bruiloft ben ik natuurlijk aanwezig als jullie ceremoniemeester. Gedurende de dag zal ik er op toezien dat alles volgens planning verloopt, improviseren in geval van nood en eventueel (een deel van) de styling op me nemen. Ik ben jullie aanspreekpunt, ontvang jullie gasten en sta de leveranciers te woord. Kortom, ik zorg dat jullie samen met jullie gasten onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Winnie & Ben - 21 mei 2015

"Eén van onze eerste beslissingen tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk bleek een hele belangrijke en juiste te zijn: Lenie vragen of zij onze weddingplanner en ceremoniemeester wilde zijn."

Wat kost dat?
De kosten voor mijn diensten als weddingplanner zijn geheel afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie hulp in het gehele traject of zetten jullie mij graag in voor een aantal specifieke zaken?

Voor het maken van een persoonlijke offerte kom ik dan ook graag bij jullie langs. Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek geef ik jullie de gelegenheid  te vertellen hoe jullie mij in willen zetten. Op basis hiervan maak ik een inschatting van het aantal uren dat ik nodig zal hebben om jullie te helpen. De offerte ontvangen jullie binnen een week.

Kennismaken
Zijn jullie enthousiast geworden naar aanleiding van het bovenstaande verhaal?
Neem dan contact met me op om vrijblijvend een keer kennis te maken!

Zij gingen jullie voor:

  Referentie JorikaRonald Referentie Ghioya Tom  Referentie Evelien Jaap
Referentie IlseHenk Referentie MM Referentie Maarten Diana Referentie Sophie Mike
Referentie WinnieBen
Referentie NancyRob Referentie SilvanaBernie Referentie DinekeJoost
Referentie JeroenSuzanne Referentie ManouJonatan Referentie PleunRene Referentie IngerDennis

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren