Ellis en René 30-09-2017

Trouwlocatie Landgoed Huize Bergen Fotografie Foto Vlaminckx
Styling
In Style Styling & Decoraties Live Painting Feest in Verve

Ellis en René zijn op 30 september getrouwd bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Tijdens het kennismakingsgesprek gaven zij aan dat ze al het uitzoekwerk rondom hun bruiloft graag uit handen wilden geven aan een weddingplanner. Ze woonden net in hun nieuwbouwhuis en daar was zo veel tijd in gaan zitten, dat ze nu graag even een stapje terug wilden doen. Ik heb ze dan ook van A tot Z geholpen met de voorbereidingen voor hun bruiloft en dat was echt een feestje!

"Mijn man zegt altijd de eerste goede keuze die ik heb gemaakt is om je ten huwelijk te vragen en de tweede goede keuze was om Lenie als weddingplanner aan te nemen.
Toen we op zoek gingen naar een weddingplanner kwamen we op de site van Lenie terecht, deze sprak ons direct aan en we besloten contact op te nemen met Lenie. Lenie is toen bij ons langs geweest en de klik was er meteen, we hadden er het volste vertrouwen in dat onze dag helemaal goed ging komen met Lenie in ons team!
Lenie heeft heel goed onze wensen in kaart gebracht en had snel door wat we wel en niet wilden. We kregen meteen een tasje vol met flyers van leveranciers waarmee Lenie werkt en we hebben hier heel veel goede ideeën uit opgedaan. Lenie komt met ideeën aan waar je zelf nog nooit over hebt nagedacht en waar je achteraf superblij mee bent dat je dit erbij hebt geregeld (vb, de borrel live laten schilderen en de styling).
Naast dat Lenie alles tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd is het ook heel handig dat ze zoveel goede leveranciers kent. Als Lenie een leverancier aanbeveelt dan weet je dat je niet hoeft te twijfelen of dat het wel een goed bedrijf is.
Een goede tip die Lenie ons heeft gegeven is om naar de trouwbeurs te gaan die ze eenmaal per jaar in Tilburg organiseert. We hebben hier onze trouwambtenaar, de photobooth, het trouwvervoer, de bruidsmodezaak en de winkel voor onze trouwkaarten gevonden.
We hebben in de periode voor ons trouwen weinig stress gehad, je merkt dat Lenie alles onder controle heeft en ze deelt alles in een gezamenlijke map waardoor we ook mee konden kijken met het draaiboek, de checklist die Lenie voor ons had gemaakt met wat we wanneer moesten doen af konden vinken en allerlei informatie in terug konden vinden.
Op onze dag zelf hebben we zelf nergens over na hoeven denken omdat Lenie alles regelde. Naast dat ze ons in goede banen leidde heeft ze de styling verzorgt. Lenie was ons altijd een stap voor, waren wij bezig met de fotosessie dan was zij bezig met het voorbereiden van de ruimte waarin de gasten werden ontvangen en zo verder. Ze regelt alles op de achtergrond zodat je een zorgeloze dag hebt.
Wat wij zelf ook erg fijn vonden is dat al je gasten gewoon kunnen genieten en niemand zich bezig hoeft te houden met regelwerk.
Wij zijn heel erg tevreden over Lenie en zouden haar aan iedereen aanbevelen!"

Ellis & René