Evelien en Jaap 7-7-2017

Trouw- en feestlocatie Zalencentrum Prinsenhof Fotografie The Red Yarn
Band
Cherry & The Sugarstuds Videografie Cinematic Wedding

Evelien en Jaap hebben elkaar op vrijdag 7 juli 2017 het ja-woord geven in Best. Als weddingplanner heb ik ze geholpen hun bruiloft te organiseren waarbij we extra veel oog hebben gehad voor de details.  De kracht van het kleine stond namelijk centraal tijdens hun trouwdag!

"Na een super romantisch huwelijksaanzoek in onze eigen tuin, wisten we niet zo goed waar we nu moesten beginnen om onze bruiloft te gaan plannen. Jaap is rolstoelafhankelijk, dus een 'normale' bruiloft plannen werd een uitdaging. Via het internet kwamen we terecht bij Lenie. Het kennismakingsgesprek wat daarop volgde vond plaats bij ons thuis, wat erg fijn was! Na een leuk gesprek besloten Jaap en ik om Lenie dan ook in te huren als onze weddingplanner. Tevens vroegen we Lenie ook om onze ceremoniemeester te zijn, zodat onze vrienden/familie écht konden genieten van de dag zonder van alles te moeten regelen.

Oog voor detail, voor het kleine, de natuur en duurzaamheid waren de belangrijkste woorden die in de voorbereiding naar onze bruiloft naar voren kwamen. En zo geschiedde het ook. De natuur kwam terug in de details en in de feestzaal werden er bomen neergezet waaronder ook een wensboom. I.p.v een bruidstaart hadden we een toren van bitterballen en onze ringen zijn gemaakt van oude sieraden uit de familie aangevuld met Fairtrade goud. Onze uitnodiging was gemaakt van speciaal groeipapier.
Lenie ging mee naar de trouw- en feestlocatie en bewaakte d.m.v. een to-do list de tijd. Positief nadeel was wel dat Lenie soms met zoveel leuke dingen aankwam, dat het soms lastig was om keuzes te maken... 😉

Op de dag zelf was Lenie er op tijd, hielp mede mee mijn bruidsjurk aan te doen en bewaakte ook hier weer de tijd. Want zelf heb je deze absoluut niet in de gaten! Lenie zorgde er voor dat de dag soepel verliep en toen ik plots een vlekje op mijn jurk zag, was Lenie daar om de vlek er uit te halen met het noodpakketje wat ze bij zich had.

Aangezien Jaap 's avonds een grote verassing voor mij in petto had, waar niemand iets van af wist, moest Lenie naast het normale draaiboek ook een 'geheim' draaiboek bijhouden. De verrassing of beter "mijn droom" werd werkelijkheid en mede dankzij Lenie hebben we een prachtige dag gehad waar we nog steeds aan terugdenken en vooral met volle teugen van nagenieten!

Liefs, Evelien en Jaap Bressers".

Het Inspirerende Verhaal van Jaap Bressers from Cinematic Wedding on Vimeo.