Ghioya en Tom 26-8-2017

Trouwlocatie Kasteel Maurick Fotografie Eppel Fotografie
Styling
In Style Styling & Decoraties Bloemwerk Postelmans Bloemisten
Muziek ceremonie & borrel Het Strijkkwartet Technische ondersteuning First Impression

Ghioya en Tom zijn op zaterdag 26 augustus 2017 getrouwd bij Kasteel Maurick in Vught. Ik mocht ze als weddingplanner helpen hun Sprookjeshuwelijk tot in de puntjes te organiseren.

"Na de verloving besloten Tom en ik al snel dat we een weddingplanner in wilde schakelen om ons te helpen met de voorbereidingen naar de bruiloft toe. Wij waren allebei nog nooit getrouwd geweest dus wisten ook totaal niet wat we konden verwachten.
In de zoektocht naar de juiste weddingplanner hebben we 2 vrouwen gesproken, waaronder Lenie van Prachtige Plannen.

Voor de andere weddingplanner moesten we helemaal naar Utrecht rijden voor het kennismakingsgesprek. Na dat gesprek had ik geen fijn gevoel, die vrouw kon alleen maar over zichzelf praten en hoe geweldig ze wel niet was.

Toen kwam Lenie. We hadden afgesproken bij ons thuis. Dit vond ik al erg fijn, aangezien we zelf ook een jong zoontje hebben en nu geen oppas hoefden te regelen. Lenie begon het kennismakingsgesprek vooral met leuke vragen te stellen aan ons over hoe we elkaar ontmoetten en hoe Tom mij ten huwelijk had gevraagd etc. Hierdoor werd het gesprek gelijk heel persoonlijk en gezellig. We hebben toen samen ook meerdere kopjes koffie gedronken bij ons op het terras.

Vervolgens liet Lenie alvast een stappenplan zien waarmee ze meestal werkt. Ik vond dit gelijk al heel overzichtelijk en netjes in elkaar gezet. Toen al paste haar werkwijze al bij mijn manier van organiseren/ plannen.

Na een leuk gesprek en wat uitleg gaf ze ons nog een superleuke goodiebag met onder andere veel leuke informatie en spulletjes op het gebied van bruiloften. Daarbij nodigde ze ons gelijk uit voor een trouwbeurs die ze elk jaar organiseert,

Toen ze weg was zei ik meteen tegen Tom, Ik wil haar! Hihi het gevoel zat goed en dat was voor mij echt wel het belangrijkste. We zouden toch samen het belangrijkste en mooiste project van ons leven gaan organiseren! En dat was een heerlijke tijd. Samen hebben we in anderhalf jaar tijd een hele mooie bruiloft in elkaar gezet. Soms spraken/mailden/ zagen we elkaar meerdere keren per week en soms belden we alleen even een keer om weer wat dingetjes af te stemmen. Lenie hield zelf wel erg goed de planning in de gaten en gaf me ook wel eens een schop onder mijn kont als dat nodig was hihi maar ik heb nooit stress of druk ervaren. Ik kijk terug op een hele gezellige tijd.

Op de dag zelf was Lenie onze ceremoniemeester. Dit was erg fijn omdat ze natuurlijk in heel de voorbereiding veel contact had met alle leveranciers het draaiboek van binnen en van buiten kende. Ik zou het niet anders willen. Mede door Lenie hadden wij als bruidspaar een onbezorgde dag, een prachtige dag die wij nooit meer zullen vergeten!"

Liefs, Ghioya