Hellarie en Gertjan 07-09-2017

Trouwlocatie Klooster Bethlehem Feestlocatie De Ontmoeting
Videograaf
Weeda Media Fotograaf
KayPhoto4U

Hellarie & Gertjan hebben elkaar op 7 september 2017 het ja woord gegeven. Als professioneel ceremoniemeester heb ik ze geholpen bij het treffen van de voorbereidingen voor hun bruiloft en op de dag zelf was ik er natuurlijk bij om er voor te zorgen dat alles perfect verliep. Het was een prachtige dag die begon bij Klooster Bethlehem en eindigde met een knalfeest bij Partycentrum De Ontmoeting in Werkendam.

"Hoe hebben wij het ervaren?  
Ik kan een heel verhaal typen maar samengevat is dat we super tevreden zijn over jou werk en hoe dat je bij onze dag aanwezig was, heel vriendelijk en spontaan. Daar houden wij van. Het was net of we elkaar al lang kenden waardoor het erg gemakkelijk liep. Je hebt onze wens goed ingeschat, alles was goed hoe je het hebt gedaan.
Alle kleine details weet je rekening mee te houden, ook met mij dat ik evt wel drinken kreeg en wat te eten. Je was eigenlijk onzichtbaar je deed je werk goed ondanks dat niemand het eigenlijk door had, maar de dag door jou wel super is gelopen. Je hebt alles bij (smintje, zakdoekjes ,enz.) Ik heb geen op of aanmerkingen over hoe je je werk heb gedaan.

Even nog een veer voor in je ……… er waren heel veel mensen enthousiast over je, dat het top was hoe het liep. Dat je vriendelijk en gezellig vrouwke bent om erbij te hebben. Dus een dikke JA we zouden je zeker adviseren aan andere mensen.

Nu lijkt het net of we aan het slijmen zijn. Maar je was een fijn persoon om die dag om je heen te hebben. Kon alles los laten. Door jou was alles goed geregeld en liep de dag naar wens. Jammer dat we je niet vaker meer nodig hebben hahah.
Ik ga daar in ieder geval niet vanuit.

Bedankt …..!"

Liefs, Gertjan & Hellarie den Hollander van der Stelt.