Ilse en Henk 23-06-2017

Trouwlocatie In de Brouwerij Fotografie Yardena Golverdingen - Yaja fotografie
Bruidstaart
Baked With Love Koets Stalhouderij Hans Joosen

Ilse en Henk hadden al heel lang trouwplannen, maar het kwam er steeds niet van om ze concreet te maken. Daarom mocht ik ze als weddingplanner helpen hun plannen werkelijkheid te laten worden. Een intieme bruiloft in de buurt van hun woonplaats Netersel, dat is wat ze voor ogen hadden. En dat is gelukt!

Een weddingplanner, dat is toch alleen voor hele dure bruiloften? Dat is iets wat wij jaren gedacht hebben. Wij zijn in 2007 verloofd maar in verband met studie en het kopen van een eigen woning, toch de bruiloft op de lange baan geschoven. Op een gegeven moment heb je alles wel geregeld wat er geregeld moet zijn in je leven en is het hoog tijd om te gaan trouwen, met alles erop en eraan uiteraard. Maar wie gaat dat regelen? Wij beide hadden allebei onze eigen redenen om het niet te willen regelen (geen zin, geen tijd, niet wetende waar überhaupt te beginnen en zo kunnen we nog wel even door gaan). In 2016 hebben wij de knoop doorgehakt, wij waren beide niet plan om onze bruiloft te organiseren en wij wilde niemand van onze vrienden en/of familie opzadelen met het regelen van onze bruiloft. Maar wat dan? Een weddingplanner? Die zijn toch schrikbarend duur? En een bruiloft is al zo duur! Niet trouwen dan? Dat was voor ons ook geen optie.

Wij zijn op internet gaan zoeken en kwamen daar Lenie tegen. Meteen een mailtje gestuurd en binnen no time zat ze bij ons aan de keukentafel. Alles was mogelijk, ze kwam met een draaiboek, kostenindicatie (wat kost een gemiddelde bruiloft) en super leuke ideeën. Met onze hoofden vol met allerlei ideeën en plannen zijn we die avond gaan slapen. Wij hebben beide geen seconde getwijfeld, Lenie moest onze bruiloft gaan organiseren van A tot en met Z!

Lenie was echt super flexibel, vrijwel alles kon via het internet (dropbox) geregeld worden. Super veel app en mail contact en ze was vrijwel 24/7 bereikbaar voor ons. Aan de hand van een strakke planning hielt ze alles goed in de gaten en checkte of alles goed geregeld was. Super fijn om hier altijd op terug te kunnen vallen. Je hebt de zekerheid dat er echt niets vergeten zal worden. Lenie legde bijna altijd de eerste contacten met leveranciers en vanuit daar konden wij dan verder. Het zoeken van een fotograaf had iets meer voeten in de aarde, maar dat is uiteindelijk ook helemaal goed gekomen. Als een leverancier niet op tijd de afspraken na kwam, schoot Lenie hier te hulp. Daarnaast heeft Lenie ervoor gezorgd dat wij niet over ons budget zijn gegaan, ook niet geheel onbelangrijk.

Aan de hand van een zeer gedetailleerd draaiboek en een begroting/checklist hebben wij samen met Lenie alles tot in de puntjes kunnen regelen en voorbereiden. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft gevoeld heeft als een romantische film waar wij in beland waren. Wij hebben niets anders gedaan dan genoten. Wat een geweldige dag hebben wij gehad. Alles was tot in puntjes perfect georganiseerd en op de dag zelf heeft Lenie haar taak als professioneel ceremoniemeester uitstekend uitgevoerd. Voor iedereen die nog twijfelt over een weddingplanner, niet twijfelen! Gewoon doen!