Jorika & Ronald 27-10-2017

Trouw- en feestlocatie Kasteel Doorwerth Fotografie Foto van Beek
Livepaint Feest in Verve Muziek Het Strijkkwartet

Jorika en Ronald zijn op 27 oktober 2017 getrouwd bij Kasteel Doorwerth. Na het huwelijksaanzoek besloten ze niet te lang te willen wachten en binnen 5 maanden te willen trouwen. Een weddingplanner was hierbij toch wel handig en zo kwamen ze via Kasteel Doorwerth bij mij terecht. Het was super leuk om ze in zo'n korte tijd te helpen hun idee├źn vorm te geven!

"Lenie heeft ervoor gezorgd dat onze dag vlekkeloos is verlopen. Ze heeft ons enorm veel werk uit handen genomen door de ceremoniebrieven te versturen naar al onze gasten. Ook het overleg met de eventmanager, de DJ en de fotograaf, heeft ervoor gezorgd dat iedereen op de juiste plek op de juiste tijd aanwezig was. Wij hebben geen enkele stress gehad voor, tijdens en na de bruiloft.
Door het inhuren van een weddingplanner als Lenie zijn er een hoop zaken, die op de achtergrond ongemerkt opgelost worden. Hierdoor kun je als bruidspaar optimaal genieten van 1 van de mooiste dagen van je leven. Een bijzonder plezierige vrouw om mee samen te werken!"

Jorika & Ronald