Joyce & Thijs 29-4-2016

Trouw- en feestlocatie Kasteel Doorwerth Fotografie Arjan van Bruggen
Styling In Style Styling & Decoraties Band Cherry & The Sugarstuds

Op 29 april 2016 zijn Joyce & Thijs getrouwd op Kasteel Doorwerth. Tijdens de voorbereidingen voor hun bruiloft en op de dag zelf mocht ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Daarnaast hebben we samen het stylingplan gemaakt wat ik op de dag zelf samen met In Style Styling & Decoraties neer heb gezet.

"29 april 2016 was het onze grote dag. Al een jaar daarvoor, na het aanzoek, begonnen wij met brainstormen en plannen. In juni hadden wij met Lenie een afspraak gepland om te kijken hoe wij onze locatie mooi zouden kunnen stylen. Tijdens dit bezoek vertelde Lenie over haar werkzaamheden als weddingplanner. Hoe meer wij hier over nadachten hoe meer overtuigd wij raakten om Lenie te vragen als ceremoniemeester. Vanaf het eerste moment waren wij erg blij met deze keuze.
9 maanden lang hebben wij contact gehad over het vormgeven van onze grote dag. Wat fijn dat Lenie zo vaak ons hielp en zo snel reageerde. Zelf hadden wij al een aardig beeld van hoe de dag er uit moest komen te zien, toch heeft de ervarenheid van Lenie ervoor gezorgd dat wij geen moment stress hebben gehad. Wat super waren al haar tips en ideeën. Bijvoorbeeld de tip voor de band die wij boekten, Cherry and the Sugarstuds, was er 1 waar wij nooit op waren gekomen zonder haar. Wat hebben wij na die tijd een complimenten ontvangen hierover.
Lenie heeft goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en speelde daarop in. Dit zorgde ervoor dat het een onvergetelijke dag is geworden. Tijdens de dag was haar rol duidelijk voor de gasten, waar nodig gaf ze informatie, stuurde ze aan en stylde natuurlijk in samenwerking met In style styling & decoraties Kasteel Doorwerth tot een locatie waarin ons sprookjeshuwelijk een dag werd om nooit te vergeten.

Door de aanwezigheid van Lenie op onze bruiloft, hebben onze (schoon)zus en zwager die mede verantwoordelijk waren voor de dag, een stressloze dag gehad waarin zij volop hebben kunnen genieten.
Lenie heeft ervoor gezorgd dat de dag vlekkeloos verliep, mochten er dingen zijn geweest die anders hadden moeten gaan dan hebben wij daar niets van gemerkt. Voor ons een dag met een gouden randje!!

Lenie ontzettend bedankt voor al je hulp voorafgaand aan deze dag en natuurlijk de dag zelf. Wij kijken terug op een prachtige trouwdag waarop wij maar ook alle gasten ontzettend hebben genoten."

Joyce & Thijs