Laura & Diederic 8-7-2016

Trouw- en feestlocatie Auberge du Bonheur Fotografie Je Bruidsfotograaf
Kerk
Hasseltse Kapel Photobooth Lach je Lens

Laura & Diederic zijn op 8 juli 2016 met elkaar getrouwd bij de Auberge du Bonheur en de Hasseltse Kapel in Tilburg. Ik heb ze als professioneel ceremoniemeester geholpen in voorbereiding naar hun bruiloft en natuurlijk op de dag zelf. Daarnaast heb ik tijdens de bruiloft de styling verzorgd.

"Lenie is echt een super ceremoniemeester! Van te voren hebben we erg getwijfeld om iemand van de familie te vragen om deze taak op zich te nemen. Toch hebben we besloten om Lenie in te schakelen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad.
De tijd naar onze bruiloft toe hebben we heel fijn met Lenie kunnen overleggen en afspraken gemaakt. Lenie denkt heel goed mee, en komt ook met idee├źn waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. De dag zelf was erg fijn, omdat Lenie erbij was hadden we het vertrouwen erin dat alles op tijd zou klaar staan etc. Dit gaf voor ons ook een stukje rust.
Ook van onze gasten hebben we veel complimenten gehad over Lenie en hoe fijn het was dat ze deze dag tot in de puntjes heel goed heeft voorbereid en meegeholpen.

Nogmaals heel veel dank Lenie!!"

Laura & Diederic