Lonneke en Ramon 25-03-2017

Feestlocatie Villa de Vier Jaargetijden Fotografie Carola Spijkers
Make-up & haar bruid
Diva Kappers Bruidstaart Cake 5

Lonneke & Ramon zijn op 25 maart 2017 getrouwd in Tilburg. De ceremonie vond plaats in de prachtige Oranjezaal van het stadhuis. Voor de borrel, het diner en het feest zijn we vervolgens naar Villa de Vier Jaargetijden gegaan. Ze hadden mij gevraagd ze als hun ceremoniemeester te helpen, omdat ze niemand van hun familie en vrienden met deze taak wilden belasten. Natuurlijk heb ik ze met veel liefde geholpen!

"Aangezien we wilden dat onze familie en beste vrienden optimaal van onze bruiloft konden genieten hebben we besloten om een ceremoniemeester in te huren. Via Google vonden we Lenie van Prachtige Plannen en we besloten haar uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit werd een heel gezellig gesprek waarin Lenie haar ervaringen met ons deelde en haar werkwijze. Uit dit gesprek bleek ook haar enthousiasme en passie voor dit werk. We besloten tijdens het gesprek om haar in te huren als ceremoniemeester voor onze bruiloft.

Meteen kregen we een hele handige checklist van zaken waar we allemaal aan moesten denken bij het plannen van onze bruiloft. Ook kregen we een concept-draaiboek dat we hebben gebruikt. Verder heeft ze een groot netwerk van andere partijen die je zou kunnen inschakelen voor je bruiloft zoals bloemisten, juweliers, etc.. Wat we ook heel handig vonden was om een paar weken voor de bruiloft samen met haar bij de feestlocatie alle details te regelen. Ook heeft ze in de week van de bruiloft alle leveranciers gebeld om alles na te lopen.

Op onze trouwdag was alles perfect geregeld. Mede dankzij Lenie is alles volgens de planning/het draaiboek verlopen en hebben wij ons als bruidspaar nergens zorgen over hoeven te maken. Ook hebben we achteraf van onze gasten vaak te horen gekregen hoe goed de dag geregeld was en dat ze met vragen goed bij Lenie terecht konden.

Wij hebben een fantastische trouwdag gehad en zijn blij dat we voor Lenie gekozen hebben als ceremoniemeester. Omdat alles perfect geregeld was geven we Lenie een 10 uit 10."

Lonneke & Ramon