Maartje & Marlies 25-6-2016

Trouwlocatie Landgoed Groenendael Fotografie Brigit Strijbos fotografie
Feestlocatie
Bij Verhoeven Band Driven

Maartje en Marlies zijn op 25 juni getrouwd. Ik heb ze als weddingplanner geholpen bij het organiseren van hun bruiloft. Een dag met traditionele elementen, maar zeker ook met humor. Op de grote dag was ik als ceremoniemeester natuurlijk aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen.

"In januari kwam Lenie na een telefoontje van ons bij ons langs om kennis te maken. Vol enthousiasme waren we al wel begonnen met het plannen van onze bruiloft, datum, locatie, band en fotograaf stonden al vast, maar we kwamen niet echt verder. Het gesprek verliep erg prettig en we hoefden dan ook niet lang te twijfelen, Lenie zou onze weddingplanner worden.
Een betere keuze hadden we niet kunnen maken. Wat fijn om iemand te hebben die ons structuur bood, met creatieve idee├źn kwam en er voor zorgde dat alles tot in de details geregeld werd. Zo verliepen de voorbereidingen van onze bruiloft erg ontspannen!

Ook op de trouwdag zelf bood Lenie ons als ceremoniemeester houvast en heeft ze er voor gezorgd dat we samen met onze gasten optimaal hebben kunnen genieten van onze bruiloft.

Lenie, ontzettend bedankt voor al je hulp!"