Manou & Jonatan 1-9-2012

Trouwlocatie Kasteel Ophemert Fotografie Photo40
Catering La Vie  Styling In Style Styling

Zaterdag 1 september 2012 zijn Manou & Jonatan getrouwd. Als weddingplanner heb ik hen geholpen hun bruiloft in 3,5 maand te plannen. Op de trouwdag zelf was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Door familieomstandigheden moest onze bruiloft 3/4 jaar naar voren worden gehaald, waardoor in 3,5 maand onze hele bruiloft geregeld moest worden met alles er op en er aan. Toen hebben we Lenie ingeschakeld.
Lenie is voor ons van zeer grote waarde geweest in die periode. Ze voelde ons perfect aan waardoor in deze korte tijd alles tot in de puntjes geregeld werd. Ze kwam met goede ideeën en tips en had alle tijd voor ons om alles te bespreken. Ze heeft ons leveranciers aanbevolen waar wij ook zeer goede ervaringen mee hebben gehad.

Op de avond voor de bruiloft moest er nog een DIY project worden afgerond. Om 22.00u 's avonds is Lenie nog komen helpen!
Op de bruiloft zelf konden we alles loslaten en genieten omdat we wisten dat Lenie op de achtergrond aanwezig was om alles in goede banen te leiden.
Wij willen Lenie iedereen aanraden!"

Manou & Jonatan

Nog meer feest!

Op 15 september 2013 is Floris, de zoon van Manou en Jonatan, geboren. Op 12 januari 2014 vond zijn kraamborrel plaats en ook hierbij mocht ik helpen om er een prachtig feest van te maken!