Nationale Weddingplanner Dag 2018


WPDAY2018 2Donderdag 8 maart was ik samen met zo'n 40 andere weddingplanners uitgenodigd door Swinging.nl om te komen genieten tijdens de Nationale Weddingplanner Dag.
We begonnen de dag met een heerlijke lunch bij het prachtige Waldorf Astoria onder begeleiding van hele mooie muziek door Edwin Monteyn en Born Sanders. Vervolgens mochten we aan boord gaan op een boot van Rederij de Nederlanden voor een tocht door de Amsterdamse grachten. Voor mij een first :) De sfeer zat er al snel goed in met de gezellige muziek van The Groovy Gents en het interessante experiment van Mindleader Joe. Super leuk om zo weer eens bij te praten met mijn collega's.
Na anderhalf uur kwamen we aan bij W Amsterdam, een super hip hotel met een skybar mWPDAY2018 1et een geweldig uitzicht over Amsterdam. Met een cocktail in de hand genoten we van een prachtige zonsondergang waarna we aan mochen schuiven aan het diner. Tenslotte werd de dag afgesloten op de toffe beats van de Swinging Collective en lied ik mezelf nog snel op papier vangen door Noortje den Oudsten.
Wat heeft Swining.nl ons weer heerlijk in de watten gelegd samen met alle leveranciers. Volgende keer ben ik er weer bij!!!