Referenties

Marijke & Remy 29-6-2018

Marijke en Remy hebben elkaar op 29 juni 2018 het ja woord geven bij het prachtige Kasteel Doorwerth, een van mijn favoriete trouwlocaties :) Nadat ze jaren vol hebben gehouden nooit van hun leven te zullen trouwen, is het toch gebeurd en wat straalden ze!
Als weddingplanner heb ik ze geholpen er een onvergetelijke dag van te maken en op de dag zelf was ik er natuurlijk als ceremoniemeester bij.

 

Nan & Peter 16-6-2018

Op 16 juni 2018 zijn Nan en Peter getrouwd. Nadat Peter al vijf keer een aanzoek had gedaan zonder succes, vond Nan dat het nu haar beurt was. Gelukkig zei Peter wel gelijk Ja tegen haar :) Op de dag dat ze 40 jaar verkering hadden, hebben ze elkaar nu 'eindelijk' het ja woord gegeven! En als professioneel ceremoniemeester heb ik er voor gezorgd dat deze speciale dag perfect verliep.
"Lenie is een zeer professionele, kordate, stressbestendige, empathische ceremoniemeester die de touwtjes zeer stevig in handen heeft, waardoor het bruidspaar die compleet kan loslaten..."
Lees meer...

 

Margot & Bas 1-6-2018

Margot en Bas trouwden op 1 juni 2018 en ik mocht ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Ik ken Margot en Bas al langer, Margot is namelijk de dochter van de eigenaren van Marie-José Swolfs bruidsmode & couture. Super leuk dat ik haar en haar Bas tijdens hun bruiloft heb mogen begeleiden, net als dat ik dat voor haar zus Danique mocht doen!

 Referentie BasMargot

Bianca & Rachel 25-5-2018

Op 25 mei 2018 zijn Bianca en Rachel met elkaar getrouwd. Ik heb ze leren kennen op het XL Wedding Event en we hadden direct een leuke klik! Na een nadere kennismaking bij ze thuis besloten ze dat ik ze als professioneel ceremoniemeester mocht begeleiden in de aanloop naar hun bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan!

"Een ceremoniemeester die hebben wij niet nodig dachten wij in het begin. Maar na op een trouwbeurs Lenie ontmoet en gesproken te hebben waren we om. Met name op de dag zelf een ceremoniemeester te hebben zodat je zelf in alle rust overal van kunt genieten is ideaal."
Lees meer...

Referentie Rachel Bianca

Marloes & Bjorn 2-2-2018

Op 2 februari 2018 hebben Marloes en Bjorn elkaar het ja woord gegeven in de Ursulinenkapel in Tilburg. Een bijzondere plek voor mij, want daar ben ik zelf ook getrouwd :) Als professioneel ceremoniemeester mocht ik ze helpen alles goed te laten verlopen op hun speciale dag. Daarnaast hebben ze me in de voorbereidingen naar hun bruiloft gevraagd een keer extra langs te komen voor een brainstorm over de styling en een check van de plannen die ze aan het maken waren.

"We vonden het prettig dat je zichtbaar was op de momenten dat het nodig was, maar ook op de achtergrond was bij andere momenten."
Lees meer...

 Referentie bruiloft BM

Jorika & Ronald 27-10-2017

Jorika en Ronald zijn op 27 oktober 2017 getrouwd bij Kasteel Doorwerth. Na het huwelijksaanzoek besloten ze niet te lang te willen wachten en binnen 5 maanden te willen trouwen. Een weddingplanner was hierbij toch wel handig en zo kwamen ze via Kasteel Doorwerth bij mij terecht. Het was super leuk om ze in zo'n korte tijd te helpen hun ideeën vorm te geven!

"Lenie heeft ervoor gezorgd dat onze dag vlekkeloos is verlopen. [...] Wij hebben geen enkele stress gehad voor, tijdens en na de bruiloft."
Lees meer...

 Referentie JorikaRonald

Ellis & René 30-9-2017

Ellis en René gaven tijdens het kennismakingsgesprek aan dat ze al het uitzoekwerk rondom hun bruiloft graag uit handen wilden geven aan een weddingplanner. Ze woonden net in hun nieuwbouwhuis en daar was zo veel tijd in gaan zitten, dat ze nu graag even een stapje terug wilden doen. Ik heb ze dan ook van A tot Z geholpen met de voorbereidingen voor hun bruiloft en dat was echt een feestje!

"Mijn man zegt altijd de eerste goede keuze die ik heb gemaakt is om je ten huwelijk te vragen en de tweede goede keuze was om Lenie als weddingplanner aan te nemen."
Lees meer...

 Referentie EllisRene

Evelien & Marc 9-9-2017

Evelien en Marc zijn op 9 september 2017 getrouwd in het Klasse Theater in Tilburg. Omdat ze niemand van hun familie of vrienden wilden belasten met de taak van ceremoniemeester, hadden ze mij gevraagd om deze taak op me te nemen. Dat deed ik natuurlijk met alle liefde!!

"Lenie is een echte professional als het op bruiloften aankomt! Vanaf het eerste contact merkten wij dat Lenie door haar ervaring goed weet waar ze het over heeft en hierdoor kon zij perfect meedenken over de planning van onze trouwdag..."
Lees meer...

 EvelienMarc Referentie

Hellarie & Gertjan 7-9-2017

Hellarie & Gertjan hebben elkaar op 7 september 2017 het ja woord gegeven. Als professioneel ceremoniemeester heb ik ze geholpen bij het treffen van de voorbereidingen voor hun bruiloft en op de dag zelf was ik er natuurlijk bij om er voor te zorgen dat alles perfect verliep. Het was een prachtige dag die begon bij Klooster Bethlehem en eindigde met een knalfeest bij Partycentrum De Ontmoeting in Werkendam.

"Door jou was alles goed geregeld en liep de dag naar wens. Jammer dat we je niet vaker meer nodig hebben :)"
Lees meer...

 Referentie HellarieGertjan

Ghioya & Tom 26-8-2017

Ghioya en Tom zijn op zaterdag 26 augustus 2017 getrouwd bij Kasteel Maurick in Vught. Ik mocht ze als weddingplanner helpen hun sprookjeshuwelijk tot in de puntjes te organiseren.

"Samen hebben we in anderhalf jaar tijd een hele mooie bruiloft in elkaar gezet.[...]Ik kijk terug op een hele gezellige tijd."
Lees meer...

 Referentie Ghioya Tom

Evelien & Jaap 7-7-2017

Evelien en Jaap hebben elkaar op vrijdag 7 juli 2017 het ja-woord geven in Best. Als weddingplanner heb ik ze geholpen hun bruiloft te organiseren waarbij we extra veel oog hebben gehad voor de details.  De kracht van het kleine stond namelijk centraal tijdens hun trouwdag!
"Positief nadeel was wel dat Lenie soms met zoveel leuke dingen aankwam, dat het soms lastig was om keuzes te maken... ;)"
Lees meer...

Referentie Evelien Jaap

Ilse & Henk 23-6-2017

Ilse en Henk hadden al heel lang trouwplannen, maar het kwam er steeds niet van om ze concreet te maken. Daarom mocht ik ze als weddingplanner helpen hun plannen werkelijkheid te laten worden. Een intieme bruiloft in de buurt van hun woonplaats Netersel, dat is wat ze voor ogen hadden. En dat is gelukt!

"Naar aanleiding van een zeer gedetailleerd draaiboek en een begroting/checklist hebben wij samen met Lenie alles tot in de puntjes kunnen regelen en voorbereiden. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft gevoeld heeft als een romantische film waar wij in beland waren. [...] Alles was tot in puntjes perfect georganiseerd en op de dag zelf heeft Lenie haar taak als professioneel ceremoniemeester uitstekend uitgevoerd."
Lees meer...
 Referentie IlseHenk

Angelina & Lennard 7-4-2017

Angelina en Lennard zijn op 7 april getrouwd. De ceremonie vond plaats in het oude gemeentehuis van Udenhout waarna de rest van de dag gevierd werd bij De Commanderie in Tilburg. Als hun ceremoniemeester heb ik ze geholpen de puntjes op de i te zetten bij de voorbereidingen op hun bruiloft. Op de dag zelf was ik er natuurlijk bij om alles in goede banen te leiden.

"...Je hebt een luisterend oor en hebt niet veel nodig om iets geweldigs te maken..."
Lees meer...

 AngelinaLennard referentie

Lonneke & Ramon 25-03-2017

Lonneke & Ramon zijn op 25 maart 2017 getrouwd in Tilburg. De ceremonie vond plaats in de prachtige Oranjezaal van het stadhuis. Voor de borrel, het diner en het feest zijn we vervolgens naar Villa de Vier Jaargetijden gegaan. Ze hadden mij gevraagd ze als hun ceremoniemeester te helpen, omdat ze niemand van hun familie en vrienden met deze taak wilden belasten. Natuurlijk heb ik ze met veel liefde geholpen!

"Op onze trouwdag was alles perfect geregeld. Mede dankzij Lenie is alles volgens de planning/het draaiboek verlopen en hebben wij ons als bruidspaar nergens zorgen over hoeven te maken. Ook hebben we achteraf van onze gasten vaak te horen gekregen hoe goed de dag geregeld was en dat ze met vragen goed bij Lenie terecht konden."
Lees meer...

 Referentie LonnekeRamon

Natalie & Tom 6-8-2016

Natalie en Tom hebben elkaar op 6 augutus 2016 het ja woord geven in het prachtige Kasteel Engelenburg in Brummen. Als weddingplanner heb ik ze geholpen alle voorbereidingen te treffen voor hun huwelijksdag. Op de dag zelf was ik er bij om hun internationale gezelschap te begeleiden en er voor te zorgen dat alles perfect verliep.
Lees meer...

 Referentie Natalie Tom

Sabine & Adam 9-7-2016

Sabine & Adam hebben elkaar op zaterdag 9 juli het ja woord gegeven op Kasteel Croy in Aarle - Rixtel. Dit Nederlands - Australische stel, woonachtig in Australië, had me gevraagd ze in de voorbereiding te helpen met het maken van een plan voor de styling van hun trouw- en feestlocaties. Op de bruiloft zelf heb ik dan ook de styling verzorgd en er als hun professioneel ceremoniemeester voor gezorgd dat het bruidspaar en hun gasten zorgeloos van de bruiloft konden genieten.

"Ik ben echt zo blij dat ik jou in de arm heb genomen (ook namens alle family ;), volgens mij waren we anders allemaal bekaf geweest voordat de wedding uberhaupt was begonnen!...."
Lees meer...

Referentie Sabine Adam

Laura & Diederic 8-7-2016

Laura & Diederic zijn op 8 juli 2016 met elkaar getrouwd bij de Auberge du Bonheur en de Hasseltse Kapel in Tilburg. Ik heb ze als professioneel ceremoniemeester geholpen in voorbereiding naar hun bruiloft en natuurlijk op de dag zelf. Daarnaast heb ik tijdens de bruiloft de styling verzorgd.

"Van te voren hebben we erg getwijfeld om iemand van de familie te vragen om de taak van ceremoniemeester op zich te nemen. Toch hebben we besloten om Lenie in te schakelen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad."
Lees meer...

Referentie Laura Diederic

Maartje & Marlies 25-6-2016

Maartje en Marlies zijn op 25 juni getrouwd. Ik heb ze als weddingplanner geholpen bij het organiseren van hun bruiloft. Een dag met traditionele elementen, maar zeker ook met humor. Op de grote dag was ik als ceremoniemeester natuurlijk aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen.

"Wat fijn om iemand te hebben die ons structuur bood, met creatieve ideeën kwam en er voor zorgde dat alles tot in de details geregeld werd. Zo verliepen de voorbereidingen van onze bruiloft erg ontspannen!"
Lees meer...

 Referentie MM

Danique & Rens 10 & 11-6-2016

Danique & Rens hadden twee dagen gereserveerd voor het vieren van hun bruiloft! Op vrijdag 10 juni 2016 gaven ze elkaar het ja woord bij Villa de Vier Jaargetijden in Tilburg waarna ze in kleine kring hebben gedineerd. Zaterdag 11 juni vond het spetterende huwelijksfeest met familie en vrienden plaats bij Paviljoen Genneperparken in Eindhoven. Beide dagen was ik aanwezig als ceremoniemeester en heb ik de aankleding van de locaties op me genomen. Het was daadwerkelijk een prachtige weekend!

"Wij hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen. [...] Ze is een fijne sparringspartner. Daarnaast heeft Lenie een goed en breed netwerk van kundige trouwleveranciers, erg handig om de trouwpuzzel compleet te maken."
Lees meer...

Referentie RensDanique

Diana & Maarten 4-6-2016

Diana en Maarten zijn op zaterdag 4 juni getrouwd bij het Golden Tulip Jagershorst in Leende. Als weddingplanner heb ik ze geholpen een aantal zaken voor te bereiden, waarbij de nadruk vooral lag op het maken van de plannen voor de styling van de gehele dag. Op de bruiloft zelf was ik er voor het bruidspaar en hun gasten als professioneel ceremoniemeester en heb ik de styling verzorgd samen met de bloemist en het hotel.

"Je viel niet op, maar was er altijd als ik je nodig had!! Alles was hoe ik het in m'n hoofd had. Lenie bedankt voor alles"
Lees meer...

 Referentie Maarten Diana

Sandra & Sietse 3-6-2016

Sandra & Sietse hebben elkaar op 3 juni 2016 het ja woord gegeven bij Villa de Vier Jaargetijden en de Hasseltse Kapel in Tilburg. Ik heb ze in de aanloop naar en op hun trouwdag zelf geholpen als professioneel ceremoniemeester.

"We hebben de samenwerking met Lenie als zeer prettig ervaren. Onze gasten waren ook erg te spreken over haar. Lenie is door haar enthousiaste, vriendelijke houding een prettig persoon om mee samen te werken."
Lees meer...

 Referentie SandraSietse

Joyce & Thijs 29-4-2016

Op 29 april 2016 zijn Joyce & Thijs getrouwd op Kasteel Doorwerth. Tijdens de voorbereidingen voor hun bruiloft en op de dag zelf mocht ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Daarnaast hebben we samen het stylingplan gemaakt wat ik op de dag zelf samen met In Style Styling & Decoraties neer heb gezet.

"Lenie heeft goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en speelde daarop in. Dit zorgde ervoor dat het een onvergetelijke dag is geworden"
Lees meer...

 Referentie JoyceThijs

Laura & Justin - Weddingconsult

Laura en Justin hebben mij om advies gevraagd bij de voorbereidingen voor hun huwelijk. Op 23 november 2015 heb ik ze van allerlei tips & tricks voorzien door middel van een Weddingconsult.

"Lenie, zonder jou wisten we niet waar we moesten beginnen. [...] Jij bent onze belangrijkste schakel geweest in het starten."
Lees meer...

 

Anne & David 4-9-2015

Anne & David zijn op vrijdag 4 september 2015 getrouwd bij Kapellerput in Heeze. Ik was in de voorbereiding naar en op hun bruiloft zelf hun professioneel ceremoniemeester. Hierbij heb ik onder andere de styling van de locatie op me  genomen met alle leuke DIY spullen die het bruidspaar had gemaakt.

"Toen het dan eindelijk 4 september was, heeft Lenie onze dag geweldig gecoördineerd. [...] De dag is helemaal verlopen zoals wij deze in gedachten hadden, hier gaan we nog heel lang van nagenieten."
Lees meer...

 nextshot fotografie foto lenie 4 klein

Sophie & Mike 21-8-2015

Sophie en Mike zijn op vrijdag 21 augustus 2015 getrouwd bij The Lodge in Gilze. Als weddingplanner heb ik hen geholpen de dag van hun dromen te realiseren. Op de dag zelf was ik natuurlijk aanwezig als ceremoniemeester om er op toe te zien dat alles ook op rolletjes verliep.

"Lenie was een geschenk dat uit de lucht kwam vallen. Dankzij haar hadden wij onze droombruiloft. [...] Alles was tot in de puntjes geregeld van zowel de voorbereiding als de dag zelf."
Lees meer...

 Referentie SophieMike

Daisy & Maarten 20-6-2015

Daisy & Maarten zijn op 20 juni 2015 getrouwd bij Kasteel Doorwerth. Het was een prachtige dag waarop ik hun ceremoniemeester mocht zijn!

"Nadat wij Lenie aan het werk hadden gezien op de bruiloft van vrienden, waren we meteen enthousiast, dus toen wij zelf op zoek gingen naar een ceremoniemeester voor onze bruiloft was de keuze snel gemaakt!"
Lees meer...

 Referentie DaisyMaarten

Winnie & Ben 21-5-2015

Winnie en Ben hebben elkaar op 21 mei 2015 het ja woord gegeven bij Kasteel Doorwerth. Ik heb hen als weddingplanner geholpen bij alle voorbereidingen voor hun bruiloft. Op de dag zelf was ik er natuurlijk ook bij als professioneel ceremoniemeester. Het was een stralende dag met een prachtige ceremonie op de binnenplaats van het kasteel!

"Eén van onze eerste beslissingen tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk bleek een hele belangrijke en juiste te zijn: Lenie vragen of zij onze weddingplanner en ceremoniemeester wilde zijn."
Lees meer...

 Referentie WinnieBen

Rianne & Ralph 24-04-2015

Vrijdag 24 april 2015 zijn Rianne en Ralph getrouwd. Na de huwelijksceremonie in het gemeentehuis van Tilburg, hebben zij de rest van de dag gevierd bij de Auberge du Bonheur. In de voorbereiding naar hun huwelijk en op de grote dag zelf heb ik hen geholpen als professioneel ceremoniemeester.

"Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. [...] Niks was haar te veel, van het klaarzetten van de bedankjes tot het naar het toilet gaan samen met oma het werd allemaal geregeld.
De volledige dag is mede dankzij het grote aandeel wat Lenie heeft geleverd geworden waar wij op hoopten en zelfs meer dan dat!"
Lees meer...

 Referentie RianneRalph

Alice & Rowan 31-10-2014

Vrijdag 31 oktober zijn Alice en Rowan met elkaar getrouwd in het prachtige stadhuis van Middelburg en daarna in de Tolbergse Schuurkapel in Roosendaal. Op deze heerlijk warme herfstdag heb ik hen geholpen als professioneel ceremoniemeester. Daarnaast heb ik in de ochtend de styling van de feest- en dinerzaal op me genomen.

Lenie, enorm bedankt voor al je hulp en inzet in de aanloop naar- en tijdens ons huwelijk. Mede dankzij jou is onze trouwdag onvergetelijk geworden!"
Lees meer...

 Referentie AliceRowan

Silvana & Bernie 26-9-2014

Op vrijdag 26 september 2014 hebben Silvana en Bernie elkaar het ja-woord geven. Als weddingplanner heb ik hen in de voorbereiding geholpen met het regelen van een aantal specifieke zaken. Op de bruiloft zelf was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Lenie was op deze mooie dag onze ceremoniemeester, maar niet te vergeten tijdens de voorbereidingen onze weddingplanner. In meerdere gesprekken hebben we besproken wat wij wilden en ook veel zaken geregeld. Lenie droeg onder andere bij door haar ervaring, tips, ideeën en oplossingen met ons te delen. Voordat onze trouwdag was aangebroken, had Lenie al veel zaken voor en met ons geregeld."
Lees meer...

 Referentie SilvanaBernie

Dineke & Joost 20-9-2014

Zaterdag 20 september 2014 zijn Dineke en Joost getrouwd in Scharendijke. Als weddingplanner heb ik hen gedeeltelijk geholpen om de plannen te maken voor hun bruiloft. Op de trouwdag zelf heb ik de styling van de locatie op me genomen en was ik natuurlijk aanwezig als ceremoniemeester.

"Wij zouden Lenie echt aan iedereen aanraden. Vooral haar hulp op de trouwdag zelf was echt heel erg fijn. Lenie zorgt ervoor dat je totaal ontzorgd wordt de dag vooraf, maar vooral ook op de dag zelf. [...] Daarnaast is de combinatie tussen weddingplanner en stylist iets wat wij als zeer fijn hebben ervaren."
Lees meer...

 Referentie DinekeJoost

Joyce & Koen 6-9-2014

Zaterdag 6 september 2014 hebben Joyce en Koen elkaar het ja-woord gegeven in Tilburg. Als professioneel ceremoniemeester was ik de hele bruiloft bij hen aanwezig en heb ik onder andere geholpen met de styling.

"Lenie staat niet alleen op die grote dag voor je klaar, maar al ver van tevoren... Je hebt vaak als bruid allemaal ideeën in je hoofd, maar weet niet hoe je het uit moet werken, nou Lenie dus wel. Daardoor komt er een rust over je heen en weet je dat alles goed komt."
Lees meer...

 Referentie JoyceKoen

Charlotte & Stefan 5-9-2014

Op 5 september 2014 zijn Charlotte en Stefan met elkaar getrouwd op Landgoed Wolfslaar. De gehele bruiloft was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester. In deze rol heb ik deze dag niet alleen het bruidspaar en de gasten ontzorgd, maar ook de styling van de ceremonie, het diner en het feest op me genomen.

"Wij hebben intens kunnen genieten van de voorbereidingen en onze huwelijksdag ... Wij hadden Lenie enkel als ceremoniemeester ingeschakeld, met de kennis van nu zouden we haar zeker als weddingplanner hebben gevraagd."
Lees meer....

 Referentie CharlotteStefan

Veronique & Wesley 8-8-2014

Vrijdag 8 augustus 2014 hebben Veronique en Wesley elkaar het ja-woord gegeven op buitenplaats Sparrendaal in Driebergen - Rijsenburg. Vervolgens verplaatste het feest zich naar Boererij Mereveld in Utrecht. Als professioneel ceremoniemeester ben ik de gehele dag op hun bruiloft aanwezig geweest om alles in goede banen te leiden. De dag van te voren had ik er bovendien met het stylingteam van In Style Styling & Decoraties al voor gezorgd dat de diner- en feestzaal er prachtig uit zag!

"...Van veel familie, vrienden en collega’s hebben wij te horen gekregen dat onze dag zo goed was geregeld, dit hebben wij te danken aan de hulp van Lenie."
Lees meer...

 Referentie VeroniqueWesley

Suzanne & Jeroen 25-1-2014

Zaterdag 25 januari 2014 hebben Suzanne & Jeroen elkaar het ja-woord geven. Ik heb hen als weddingplanner geholpen bij de voorbereidingen voor hun huwelijk. Op de huwelijksdag zelf was ik aanwezig als hun professioneel ceremoniemeester.

"Het inschakelen van Prachtige Plannen is de beste beslissing die wij hebben genomen in de aanloop naar ons huwelijk."
Lees meer...

 Referentie JeroenSuzanne

Henrieke & Gert-Jan 13-6-2013

Op donderdag 13 juni zijn Henrieke en Gert-Jan getrouwd in Genemuiden. Ik was op hun bruiloft aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Lenie ontzettend bedankt voor het mooie stukje werk op onze trouwdag!"
Lees meer...

 Referentie Gert JanHenrieke

Wendy & Vincent 29-11-2012

Op 29 november heb ik Wendy & Vincent een weddingconsult gegeven. Een handige manier om goed voorbereid aan het plannen van hun bruiloft te kunnen beginnen.

"Het werd uiteindelijk een heel gezellig gesprek waar wij veel aan gehad hebben."
Lees meer...
 

N & R 9-9-2012

Op zondag 9 september 2012 hebben N & en R elkaar het ja-woord gegeven. Zij waren de prijswinnaars van De Trouwerij. Ik heb hen bijgestaan als professioneel ceremoniemeester.

"Mede dankzij jou is onze droomdag realiteit geworden."
Lees meer...
Referentie NR 992012

Manou & Jonatan 1-9-2012

Zaterdag 1 september 2012 zijn Manou & Jonatan getrouwd. Als weddingplanner heb ik hen geholpen hun bruiloft in 3,5 maand te plannen. Op de bruiloft was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Lenie is voor ons van zeer grote waarde geweest in die periode. Ze voelde ons perfect aan waardoor in deze korte tijd alles tot in de puntjes geregeld werd."
Lees meer...
Referentie ManouJonatan

Pleun en René 8-6-2012

Vrijdag 8 juni 2012 zijn Pleun en René getrouwd. Als weddingplanner heb ik hen met een aantal specifieke zaken in de voorbereiding geholpen en op hun trouwdag was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Door Lenie hebben wij onbezorgd kunnen genieten van onze geweldige bruiloft!"
Lees meer...

Referentie PleunRene

Inger & Dennis 9-7-2011

Op 9 juli 2011 zijn Inger en Dennis getrouwd. Ik heb hen als weddingplanner geholpen bij de voorbereidingen voor hun huwelijk. Op de bruiloft zelf was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Lenie is voor ons van ontzettend grote waarde geweest en wij kunnen haar diensten als weddingplanner aan iedereen aanbevelen. In het proces naar de bruiloft toe heeft ze veel werk uit handen genomen en ons van praktische tips voorzien."
Lees meer...
Referentie IngerDennis

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren