In de planning

 

Nathalie & Matthé 18-8-2018

Nathalie en Matthé trouwen op 18 augustus 2018 in Vlijmen. Als professioneel ceremoniemeester zal ik ze voor de bruiloft helpen met het finetunen van hun draaiboek en op de bruiloft zelf neem ik ze alle zorgen uit handen. Zo kunnen ze samen met hun gasten volop genieten van hun bruiloft!

Maartje & Gunther 24-8-2018

24 augustus 2018 is de grote dag voor Maartje en Gunther, dan trouwen zij bij More-Itz in Drimmelen. Met beiden een eigen bedrijf én kinderen staat hun agenda erg vol. Ze besloten dus voor het plannen van hun bruiloft wel wat hulp te kunnen gebruiken en daarom een weddingplanner in te willen schakelen. En het lijntje was erg kort, want vorig jaar zat ik bij Maartje aan tafel om kennis te maken met haar accountantskantoor :) Na een gezellige (verdere) kennismaking besloten Maartje en Gunther direct dat ik ze mag gaan helpen. Aan de slag dus!

Linda & Jordi 25-8-2018

Op 25 augustus zullen Linda en Jordi elkaar het Ja woord gaan geven bij Mirabel in Breda, waarna het feest verder gaat bij Van der Valk Princeville. Omdat ze niemand van hun familie of vrienden wilden vragen de taak van ceremoniemeester op zich te nemen waren ze op zoek naar een professional. Zo kwamen we met elkaar in gesprek tijdens een trouwbeurs. Na een leuk gesprek en een verdere kennismaking bij ze thuis, hebben ze mij gevraagd om ze als professioneel ceremoniemeester te gaan helpen. Ik heb er zin in!

Marjon & Bart 31-8-2018

Marjon en Bart willen eind augustus 2018 trouwen en ze hebben mij gevraagd ze als weddingplanner te helpen bij de voorbereidingen voor hun bruiloft. Samen met hen zal ik dan ook op zoek gaan naar de perfecte locatie, een toffe fotograaf, goede muziek en al die andere dingen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken!

Marie-Claire & Arjen 8-9-2018

Op 8 september 2018 zullen Marie-Claire en Arjen elkaar het ja woord geven in Oosterhout. Tijdens onze kennismaking op een trouwbeurs vertelden ze dat ze op zoek waren naar een ceremoniemeester. Nadat ik ze uitgelegd had wat ik hierin voor ze kon betekenen en we verder wat gekletst hadden over hun trouwplannen vroegen ze me direct hun datum in optie te nemen. Twee dagen later kreeg ik vervolgens al een telefoontje, ik mag ze gaan helpen!

Livia & Danlei 10-9-2018

Maandag 10 september trouwen Livia en Danlei op het prachtige Kasteel Maurick in Vught. In de aanwezigheid van een groot internationaal gezelschap zullen zij deze prachtige dag samen gaan vieren. En ik ga er als professioneel ceremoniemeester voor zorgen dat alle op rolletjes verloopt!

Marijke & Jasper 15-9-2018

Zaterdag 15 september 2018 trouwen Marijke en Jasper bij het Van der Valk Gilze - Tilburg. Na een gezellige kennismaking bij hen thuis hebben ze me gevraagd of ik ze als professioneel ceremoniemeester wil helpen bij hun bruiloft. Ze willen deze taak namelijk liever niet bij een van hun familieleden of vrienden neerleggen. Natuurlijk wil ik dat, ik kijk er naar uit ze alle zorgen uit handen te nemen :)

Anne & René 20-4-2019

Op zaterdag 20 april 2019 trouwen Anne en René in het bijzijn van hun 3 kindjes met elkaar op Kasteel Maurick. Omdat het runnen van een gezin met 3 kinderen , een eigen bedrijf/drukke baan en sporten al zo veel tijd in beslag nemen, hebben ze mij gevraagd ze als weddingplanner te helpen hun huwelijk tot een prachtige dag te maken. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Marsha & Cas 12-7-2019

Marsha en Cas zullen elkaar op 12 juli 2019 het ja woord geven bij Het Houtse Meer. Nadat we elkaar tijdens een trouwbeurs al hadden gesproken nodigden ze me uit voor een verdere kennismaking bij hen thuis. Het werd een super gezellig gespek waarin ze me vroegen of ik ze als professioneel ceremoniemeester wil helpen alls goed te laten verlopen op hun bruiloft. De eerste bruiloft voor 2019 staat nu dus al in de agenda, ik kijk er naar uit!

 

Bewaren

Bewaren