Rianne & Ralph 24-04-2015

Diner- en feestlocatie Auberge du Bonheur Fotografie David Lamboo
Bruidstaart Taart uit Tilburg DJ Skyfly

Vrijdag 24 april 2015 zijn Rianne en Ralph getrouwd in het gemeentehuis van Tilburg. Na de ceremonie hebben zij de rest van de dag doorgebracht bij de Auberge du Bonheur waar ik ze als professioneel ceremoniemeester heb geholpen alles op rolletjes te laten verlopen.

"Een aantal weken voordat onze grote dag zou aanbreken werden wij via onze trouwlocatie Auberge du Bonheur in Tilburg in contact gebracht met Lenie Willems als ceremoniemeester ipv de eventmanager van onze trouwlocatie zelf. Na een bijzonder fijn kennismakingsgesprek waarbij ze ’s avonds bij ons langskwam heeft ze ons overtuigd door haar enthousiasme en goede ideeën. In voorbereiding op onze bruiloft heeft ze telkens nauw contact met ons gehouden over hoe de voorbereidingen gingen en of ze nog wat voor ons zou kunnen betekenen. Tevens had ze een bijzonder fijn draaiboek in elkaar gezet waar we bijzonder veel aan hebben gehad.
Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Zelf hoefden we nergens meer wat te veranderen of wat aan Lenie te vragen want ze had alles onder controle. Niks was haar te veel, van het klaarzetten van de bedankjes tot het naar het toilet gaan samen met oma, het werd allemaal geregeld.
De volledige dag is mede dankzij het grote aandeel wat Lenie heeft geleverd geworden waar wij op hoopten en zelfs meer dan dat!
Hier willen wij haar dan ook enorm voor bedanken.
En mochten er in onze kringen nog mensen gaan trouwen dan zullen we geen moment twijfelen om Lenie aan te bevelen." 

Rianne & Ralph