Sabine & Adam 9-7-2016

Trouw- en borrellocatie Kasteel Croy Fotografie Je Bruidsfotograaf
Feestlocatie
Bavaria Brouwerij Café Catering Van Reusel

Sabine & Adam hebben elkaar op zaterdag 9 juli het ja woord gegeven op Kasteel Croy in Aarle - Rixtel. Dit Nederlands - Australische stel, woonachtig in Australië, had me gevraagd ze in de voorbereiding te helpen met het maken van een plan voor de styling van hun trouw- en feestlocaties. Op de bruiloft zelf heb ik dan ook de styling verzorgd en er als hun professioneel ceremoniemeester voor gezorgd dat het bruidspaar en hun gasten zorgeloos van de bruiloft konden genieten.

"Nadat family and vrienden het wegens ziekte, ellende etc. hadden laten afweten ben ik op zoek gegaan naar een weddingplanner. Het leek me in eerste instantie expensive, maar dat is dus helemaal niet waar! Tenminste, jij bent 3 x je geld waard!
Vanuit Australia met je communiceren ging makkelijk; facetime, whatsapp en je engels is perfect.
Je gebruikt een duidelijk draaiboek, to-do-list en suggesties. Daarnaast ben je well-connected in de industry; handig als je 1 dag van te voren toch besluit een fotograaf te nemen ;)
You definitly Go the extra mile by het contact opnemen met family, de trouw venue, cateraar, nou ja zo’n beetje iedereen. Daarnaast klim je in lantaarnpalen voor de decoratie en ik vraag me eigenlijk nog steeds af hoe en wanneer je het weer hebt afgetuigd.

Vroeg ik je wat, dan had je het al gedaan, visa versa had ik nog nooit over jouw vraag nagedacht en bleek het altijd een goed idee (eg. Stuur je ceremoniebrief met extra info? Heb je een cadeautafel? Heb je champagne tijdens de receptie? Een fotograaf? Etc.)
Je hebt een relaxte en professionele approach, geweldige ideeën en wat betreft ons wist je precies wat we wel en niet belangrijk vonden.

Doordat we jou als weddingplanner hadden waren vooral de voorbereidingen 100% relaxter. Nadat Adam mij ten huwelijk vroeg, bleek mijn moeder, mijn vader, mijn tante, mijn oom en mijn zussen; Adam’s mum, dad, uncle etc. etc. en dan ook nog eens de cateraar, de DJ, het restaurant, ik weet allemaal niet wie, wat en waar, maar iedereen wilde zich er echt heel graag mee bemoeien. Heel veel mensen wisten opeens heel goed hoe ik mijn wedding moest doen, om gek van te worden! Ik ben echt zo blij dat ik jou in de arm heb genomen (ook namens alle family ;), volgens mij waren we anders allemaal bekaf geweest voordat de wedding uberhaupt was begonnen! Dank je wel voor je enorme bijdrage aan de beste dag zover van ons leven, namens Adam en mij xx"