Sandra & Sietse 3-6-2016

Trouw- en feestlocatie Villa de Vier Jaargetijden Fotografie Linda van den Broek
Kerk
Hasseltse Kapel Bruidstaart Le Roi Patisserie

Sandra & Sietse hebben elkaar op 3 juni 2016 het ja woord geven bij Villa de Vier Jaargetijden en de Hasseltse Kapel in Tilburg. Ik heb ze in de aanloop naar en op hun trouwdag zelf geholpen als professioneel ceremoniemeester.

"3 juni 2016 was onze grote dag. We hebben Lenie gevraagd als onze ceremoniemeester, omdat we het fijn vonden als al onze gasten mee konden feesten in plaats van zaken te moeten regelen. We hebben de samenwerking met Lenie als zeer prettig ervaren. Onze gasten waren ook erg te spreken over haar. Lenie is door haar enthousiaste, vriendelijke houding een prettig persoon om mee samen te werken. Met onze leveranciers onderhield ze contact waardoor de lijntjes kort bleven en iedereen wist wat er van hem/haar verwacht werd.
Lenie regelt op de dag zelf alles op de achtergrond waardoor alles wordt geregeld maar ze niet opvalt. Zo heeft Lenie er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de trouwopstelling die binnen al klaar stond alsnog naar buiten is verplaatst. Hierdoor kreeg onze ceremonie dat beetje extra waar we op hoopten. Daarnaast heeft ze er voor gezorgd dat alle styling perfect gedaan was.

Al met al vonden we het erg fijn dat Lenie erbij was."

Sietse en Sandra