Silvana & Bernie 26-9-2014

Trouwlocatie Chateau Holtmühle Fotografie Astrid Roox Fotografie
Diner- en feestlocatie Maashof Styling In Style Styling & Decoraties

Op vrijdag 26 september 2014 hebben Silvana en Bernie elkaar het ja-woord gegeven. Als weddingplanner heb ik hen in de voorbereiding geholpen met het regelen van een aantal specifieke zaken voor hun bruiloft. Op de trouwdag zelf was ik aanwezig als professioneel ceremoniemeester.

"Op 26-09-2014 zijn wij getrouwd. Na anderhalf jaar voorbereiden was het dan zover. Lenie was op deze mooie dag onze ceremoniemeester, maar niet te vergeten tijdens de voorbereidingen onze weddingplanner. In meerdere gesprekken hebben we besproken wat wij wilden en ook veel zaken geregeld. Lenie droeg onder andere bij door haar ervaring, tips, ideeën en oplossingen met ons te delen. Voordat onze trouwdag was aangebroken, had Lenie al veel zaken voor en met ons geregeld. Zelfs voor de styling op onze locaties heeft ze haar best gedaan.

Het was heerlijk om Lenie als ceremoniemeester te hebben. Ze regelde dat alles op tijd klaar was en iedereen op tijd was waar hij moest zijn. Problemen werden opgelost, zonder dat wij dit in de gaten hadden. Ondanks haar zeer harde werken die dag, bracht ze dat op ons als bruidspaar en onze gasten niet over. Een zeer groot pluspunt!
Van onze gasten kregen we te horen dat onze bruiloft zo goed geregeld was en dat aan alles was gedacht. Dit hebben we dankzij de hulp van Lenie kunnen waarmaken.
Wij kijken terug op een prachtige dag die we nooit zullen vergeten!!!

Lenie, hartelijk bedankt voor je hulp, ervaring en deskundigheid. Dankzij jou is onze dag zo mooi geworden, daar hadden we niet over durven dromen!"

Silvana & Bernie