Wie ben ik?

Ik ben Lenie Willems – Volkers, het gezicht achter Prachtige Plannen weddings & events. Sinds april 2011 ben ik met veel passie en enthousiasme actief als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester. Het beroep waarvan ik nog regelmatig kippenvel krijg!

Wat hier aan vooraf ging
Na het afronden van mijn studie Vrijetijdwetenschappen in 2006 kwam ik in de online marketing terecht. Een interessante bedrijfstak waarbinnen ik in drie jaar snel ben doorgegroeid. De liefde voor het vak kwam echter nooit echt tot bloei. De hoeveelheid 'hits en clicks' waren voor mij meer een gegeven dan iets waar ik warm of koud van werd. Begin 2011 besloot ik dan ook dat het tijd werd voor iets anders. Ik wilde in mijn werk iets betekenen voor  mensen. Hierbij mijn organisatietalent inzetten was voor mij vanzelfsprekend.  Dat is me door m’n ouders met de paplepel ingegoten.

Gediplomeerd weddingplanner & beroepsvereniging
Nadat ik had besloten een andere weg in te slaan was de keuze om weddingplanner te worden snel gemaakt. Het is een prachtig beroep waarin je in korte tijd een hechte band met mensen opbouwt, terwijl je een van hun mooiste dagen mag helpen organiseren!  
Om met een goede basis te beginnen ben ik begin 2011 direct gestart met de opleiding tot weddingplanner bij de OWPN (Opleiding Weddingplanners Nederland). Deze studie heb ik succesvol afgerond en ik mag me dan ook gediplomeerd weddingplanner noemen. Begin 2018 heb ik me daarnaast aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Weddingplanners Nederland, BWPN. Zij toetsen de kwaliteit van mijn werk regelmatig en geven mij de kans om me te blijven ontwikkelen als weddingplanner. Voor jullie een extra zekerheid dat jullie met een professional in zee gaan!

En nu...
Nu ben ik al een aantal jaren met heel veel plezier aan het werk als weddingplanner en ceremoniemeester en heb ik al heel wat bruidsparen mogen begeleiden bij de organisatie van hun bruiloft. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik zie hoe bruidsparen ontspannen toe kunnen leven naar hun trouwdag en samen met hun gasten intens kunnen genieten op de dag zelf. Daar gaat het mij tenslotte om!

Ik hoop als weddingplanner dan ook nog vele bruidsparen te mogen helpen!
Misschien jullie ook wel?

Ik kom graag een keer bij jullie langs om kennis te maken.
Voor een afspraak kunnen jullie het contactformulier invullen of mij direct bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Lenie